LITE HISTORIA
Under vår över 50 år långa historia har hemlagad husmanskost av högsta kvalitet varit ett av våra flaggskepp i verksamheten.
Vår första husmoder tillika grundare, Ingegerd Pihl, tog med sig en skatt av recept från den svenska matkulturen.
Det är ett nöje för oss att fortfarande servera hennes vällagade rätter!
Från början var inläggningar av alla dess slag populära.
Vi saltade strömming och laxöring, kokade strömmingsrullader och lade in sill!
Med tiden fortsatte det med Janssons frestelse, laxpudding, sillbullar, skaldjursröror, strömmingslådor mm.
Den stora förändringen kom först i början av 2000-talet då vi började räksmörgåsar, stekt strömming med mos och fiskgratänger!
Detta var början på en explosionsartad utveckling till idag då vi har ca 15 huvudrätter samt en mängd smårätter, fiskfärsbiffar, tre-rättersmenyer osv.
Idag strävar vi efter att behålla det genuina svenska lantköket som Ingegerd en gång lärde mig men kombinerat med mer internationella och moderna influenser!
Välkomna in för en smakupplevelse över fem sekel och fyra generationer!